Innovatiecongres 3rd Rev Experience

Loading Map....

Datum & tijd
Data - 06-11-2014 - 08-11-2014
09:00 - 17:00

Locatie
RDM-Campus

Categoriën Geen categorieën


Op 6, 7 en 8 november vindt in het Rotterdamse Vierhavensgebied en op de RDM Campus het congres ‘3rd Rev Xperience’ plaats. Drie dagen lang delen topdeskundigen uit binnen- en buitenland hun toekomstvisie over de impact van de derde industriële revolutie. Die toekomst wordt letterlijk zichtbaar en tastbaar door fascinerende demonstraties van vooraanstaande bedrijven, onderzoeksinstituten en onderwijsinstellingen. De toekomst is begonnen. Laat je verrassen en inspireren door de nieuwste technologieën zoals 3D bodyscanning, 3D-printers, videomapping, drones, windturbines, zonnepanelen en nog veel meer! Voor meer informatie bezoek de website.

The Future of Fashion by the Dutch Innovision Group
De Dutch Innovision Group is als co-creator nauw betrokken bij het event. In de expositiehal in de RDM Campus staan we met een grote stand met onze toekomstvisie omtrent het toepassen van 3D technologieën in fashion.

Stel jij je eens voor dat jij in de nabije toekomst dat ene unieke fashion-item kunt krijgen wat jij voor ogen hebt. Exact afgestemd op jouw lichaamsmaten en precies in die uitvoering en kleuren die jij in gedachten hebt. Wij laten je zien hoe dit mogelijk is en presenteren onze visie van de fashionstore van de toekomst.

We geven daarnaast doorlopend demonstraties van high-end fashiondesign- en simulatiesoftware. Ook is het mogelijk om een persoonlijke 3D bodyscan te laten maken.

Xperience E-Ticket
Download hier je 3rd Rev Xperience Ticket. Deze wordt je door de Dutch Innovision Group aangeboden en geeft je gratis toegang tot de Xperiencevloer in de RDM-Campus op 6, 7 en 8 november 2014. Laat je verrassen en inspireren door de nieuwste technologieën en kom naar dit event en bezoek onze stand.

Comments


Leave a Comment