RapidPro 2015

Loading Map....

Datum & tijd
Data - 03-03-2015 - 05-03-2015
09:30 - 17:00

Locatie
NH Conference Centre Koningshof

Categoriën


DIG-Edelmetaal
Kom gratis naar de RapidPro 2015 en bezoek de gezamenlijke stand van de Dutch Innovision Group en Trend-IT (standnummer 51). De RapidPro is de vakbeurs voor de ambachtelijke professional die wil ontdekken welke mogelijkheden 3D technologie en 3D printing bieden als nieuw gereedschap. Klik hier om u gratis in te schrijven.

Dutch Innovision Group @ RapidPro 2015

Samen met Trend-IT staat de Dutch Innovision Group garant voor een totaalaanbod van hoogwaardige apparatuur, grondstoffen, hardware, software en diensten. Wij bieden specifieke oplossingen en diensten voor goudsmeden, sieraad-, mode-, productontwerpers en kunstenaars aan. Uiteenlopend van hard- en softwareoplossingen tot diensten, zoals 3D modelleren, 3d printen, 3d scannen, gieten, steenzetten en meer. Kom langs bij onze stand en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Wat vindt u verder op de RapidPro 2015?

Verder vindt u op de RapidPro diverse aanbieders met hun specifieke diensten in product- en prototypeontwikkeling en presenteren verschillende kennisinstellingen hun nieuwste ontwikkelingen. Kortom de RapidPro is de vakbeurs voor de ambachtelijke professional met een enorme belangstelling voor technologische ontwikkelingen.

Bekijk de documentaire “De Nieuwe Makers”

Dalende kosten van materialen, gereedschappen en de beschikbaarheid van alle informatie zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen fabrikant, ontwikkelaar en ondernemer kan worden. Is dit de nieuwe omgekeerde massaproductie en de start van een nieuwe industriële revolutie? Snelle technologische ontwikkelingen maken niet alleen kennis voor iedereen beschikbaar, ook het gereedschap om mee uit te vinden en te produceren komt binnen ieders bereik.
Bekijk de documentaire De Nieuwe Makers van VPRO Tegenlicht.
DIG-Tegenlicht
 
 Of kom naar de VPRO Tegenlicht Meet-up Eindhoven “De Nieuwe Makers”.
DIG-TegenlichtMeetup