Training ‘Sieraden ontwerpen op de computer’

Volg onze Training ‘Sieraden ontwerpen op de computer’ en leer effectief te werken met Rhino

Leer in vier dagen sieraden te ontwerpen op de computer door onze Training ‘Sieraden ontwerpen op de computer’ te volgen in ons trainingscenter in Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven.

Omschrijving

Tijdens deze Training ‘Sieraden ontwerpen op de computer’ leert u in vier trainingsdagen vertrouwt te raken met Rhino, het meest geavanceerde 3D pakket voor goudsmeden, sieraad-, mode-, product ontwerpers en kunstenaars. Na deze training heeft u een goede basis en voldoende kennis van welke tools u kunt gebruiken om uw eigen ontwerp effectief te modelleren en te produceren.

Lesmateriaal

Nederlandstalig trainingsmateriaal

Niveau

Beginner

Voorkennis

Voor de Training ‘Sieraden ontwerpen op de computer’ is géén voorkennis van 3D computermodelleren vereist. Wel wordt verwacht dat u vertrouwd bent met het Windows besturingssysteem. Desgewenst kunt u voorafgaand onze Windows Training volgen.

Trainingsduur

4 dagen

Trainingsdata

maandag 09-02 | dinsdag 10-02 | maandag 23-02 | dinsdag 24-02 of maandag 09-03 | dinsdag 10-03 | maandag 23-03 | dinsdag 24-03

Trainingstijden

09:30 uur – 16:30 uur

Trainingslocatie

Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven of op locatie.

Beschikbaarheid

Voldoende

Support

Een jaar gratis telefonische support op de onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld. Desgewenst kunnen wij op afstand (Remote Desktop Control) meekijken om eventuele vragen te beantwoorden.

Extra

Indien de deelnemer niet beschikt over een eigen notebook dan is voor iedere deelnemer een werkstation beschikbaar. Lunch is inbegrepen.

Trainer(s)

De Training ‘Sieraden ontwerpen op de computer’ wordt gegeven door onze trainer John IJsselstein. Een zeer ervaren sieraad- en productontwerper en trainer met 20 jaar praktijk ervaring met 3D modelleren, visualiseren en animeren. Hij heeft ruime ervaring met onder andere Rhino, RhinoGold, T-Splines, Clayoo, Grasshopper, Kangaroo, ZBrush, Arion, 3ds Max en meer. Ook heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring met 3D print technologieën en was hij een van de eerste in Nederland die 3D printing professioneel toepaste voor sieraden, designproducten en kunstobjecten.

Nog niet alle informatie is op onze website terug te vinden. Hier wordt uiteraard hard aan gewerkt. Voor aanvullende informatie of voor specifieke vragen kunt ons per e-mail bereiken. We doen dan onze uiterste best om uw e-mailbericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Uiteraard kunt ons ook telefonisch bereiken. Onze contactgegevens vindt u hier.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meldt u zich dan aan voor onze mailinglijst.