Over ons

De Dutch Innovision Group is een innovatie partner voor ontwerp en creatie van sieraden, mode, kunst en lifestyle producten met het gebruik van moderne en geavanceerde creatie technieken. De Dutch Innovision Group is officieel opgericht in 2014.

Visie

Wij geloven in de synergie tussen vakmanschap en geavanceerde technologie. En onze visie is dat deze synergie de mogelijkheid aanreikt om de beste luxe producten te creëren. We hebben dan ook de visie dat: ‘Luxe de nieuwe standaard moet worden’, want dat is de enige manier waarop we een meer duurzame en tevreden wereld kunnen creëren.

De synergie tussen ambacht en geavanceerde technologie geeft het ambacht nog meer de mogelijkheid om zich te onderscheiden van massa productie.

Missie

Wij hebben de missie het ambacht toegang te geven tot nieuwe en geavanceerde technologie door het delen van onze visie, innovatie en kennis en wij willen daarmee de opkomst van ‘Het Nieuwe Ambacht’ initiëren. Wij willen u graag helpen bij het creëren van het onmogelijke, het creëren van uw verbeelding, het creëren van uw perfectie en u te helpen om de wereld elke dag een stukje mooier te maken…

Oplossingen

We hebben al meer dan twintig jaar ervaring met 3D ontwerpen, 3D modelleren, 3D printen en andere high-end creatie technieken. Wij zijn de juiste partner om u te adviseren in het gebruik van 3D-technologie om te innoveren en het ontwerp en de creatie proces te optimaliseren in vakmanschap. Wij bieden een breed scala aan hardware en software oplossingen. Wij zijn reseller van de beste hardware en de beste software oplossingen die momenteel beschikbaar zijn. Ook zijn wij trainingscentrum van alle software oplossingen die wij aanbieden en zijn wij dus ook de juiste partner in het leveren van de beste training.

Diensten

Wij bieden alle soorten van professionele diensten voor het ambacht, zoals 3D ontwerpen, 3D modelleren, 3D scanning, 3D visualisatie, 3D printen, 3D frezen, lasersnijden, lasergraveren, gieten, stenen zetten en afwerken.

Bekijk op uw gemak onze website en voor meer informatie kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Rotterdam, januari 2015

John IJsselstein | Founder Dutch Innovision Group

DIG-TrainerJohnIJsselstein