Hardware

De Dutch Innovision Group heeft jarenlange ervaring met een grote verscheidenheid aan hardware die specifiek gebruikt wordt voor 3D software toepassingen. De Dutch Innovision Group is daarom de juiste partner om u te adviseren en u bij te staan in het maken van de juiste keuze voor uw hardware. We kunnen voor elke situatie een passende oplossing voor u samenstellen. De Dutch Innovision Group is reseller van 3D printers, 3D scanners, 3D Navigation Controllers, Pen Tablets & Pen Diplays, Workstations, Notebooks en aanvullende randapparatuur.

3D Printers

Met behulp van een professionele 3D printer kunt u eenvoudig zelf uw ontwerpen uitprinten in kunststof of uitbrandbare was.

Dutch Innovision Group kan u – door haar jarenlange ervaring met verschillende 3D print technieken – uitstekend adviseren op het gebied van 3D printers. Dutch Innovision Group adviseert de 3D printers van Solidscape en Kevvox omdat deze printers een eenvoudige workflow en efficiëntie combineren met een zeer hoge nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De Solidscape en Kevvox 3D Printers zijn uitermate geschikt voor professionals zoals juweliers, sieraadontwerpers, kunstenaars en productontwerpers.

3D Scanners

Met behulp van een professionele 3D scanner kunt u eenvoudig zelf uw eigen ontwerpen of andere objecten omzetten naar een 3D model in de computer. U kunt vervolgens de het 3D model in de computer eenvoudig na- en bewerken. Zoals is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om het 3D model te verschalen naar een door u gewenste schaal.

Dutch Innovision Group is reseller van verschillende fabrikanten van 3D scanners.

3D navigatie controllers

Een 3D navigatie controller is een onmisbaar stuk gereedschap voor de creatieve professional. Navigeer met de ene hand eenvoudig om uw 3D ontwerp heen, terwijl u met de andere hand uw 3D ontwerp bewerkt.

Dutch Innovision is reseller van 3DConnexion. Dutch Innovision Group heeft gekozen voor 3DConnexion omdat zij op het gebied van 3D navigatie controllers marktleider zijn. 3DConnexion biedt een zeer breed assortiment van 3D navigatie controllers voor Rhino en andere 3D applicaties.

Pen Tablets & Pen Displays

Een interactief pen tablet of pen display is een onmisbaar professioneel stuk gereedschap om op ergonomische, intuïtieve en nauwkeurige manier met de computer te werken. U kunt de pointer op het beeldscherm besturen door met de pen over het tablet te bewegen. Pen tablets & pen displays worden meestal gebruikt voor schetsen en tekenen uit de vrije hand.

Dutch Innovision Group is reseller van Wacom Pen Tablets & Pen Display. Dutch Innovision Group heeft gekozen voor Wacom, omdat zij marktleider zijn op dit gebied. Wacom biedt een zeer breed assortiment van tablets. Van zeer eenvoudige tablets tot tablets met een ingebouwd verstelbaar beeldscherm. U tekent en werkt dan rechtstreeks op dit beeldscherm. U kunt intuïtiever, productiever en effectiever werken dan ooit tevoren.  Een echt professioneel stuk gereedschap.

Workstations & Notebooks