Informatieavond 7 mei 2014 | 3D: Nieuw gereedschap voor goudsmid, sieraad- en fashionontwerper was een groot succes!!!

De door de Dutch Innovision Group georganiseerde informatieavond – 3D: Nieuw gereedschap voor goudsmid, sieraad- en fashionontwerper en 3D: The Future of Jewelry Design & Production – was een groot succes. De belangstelling was in tegenstelling tot voorgaande georganiseerde informatieavonden buitengewoon groot. De totale opkomst was ongeveer 70 personen. De meeste bezoekers zijn werkzaam als goudsmid of sieraadontwerper. Ook was er belangstelling van ontwerpers uit de mode en verschillende andere ontwerp disciplines. De presentatie ‘3D: Nieuw gereedschap voor goudsmid, sieraad- en fashionontwerper’ gehouden door John IJsselstein | Founder & Creative Director @ Dutch Innovision Group en de presentatie ‘RhinoGold: The Future of Jewelry Design & Production’ gehouden door Pedro Loureiro | 3D Jewelry Specialist @ TDM Solutions zijn met veel belangstelling en met volle aandacht gevolgd. Er was ook een duidelijke interactie met het publiek en was er veel ruimte voor vragen.

Na afloop was er ook gelegenheid voor een borrel. De meerderheid van alle bezoekers is gebleven en heeft nog volop nagepraat.

Vanwege het grote succes wordt deze informatieavond op maandagavond 7 juli 2014 nogmaals georganiseerd. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.