Modo

SubD: De toekomst van 3D modelleren

MODO is een 3D SubD modeler met onbeperkte vormvrijheid. Vele gereedschappen voor 3D-modellering, boetseren, mooie fotorealistische renderingen, animaties en prachtige filmeffecten in één krachtig pakket. MODO is wereldwijd de standaard en wordt gebruikt door gerenommeerde ontwerp- en visualisatie studio’s over de hele wereld.

Download hier uw testversie en overtuig uzelf.

MODO voor product ontwerpen en visualisatie

Bekijk de onderstaande videos en zie waarom internationale bedrijven en professionele ontwerpers kiezen voor MODO.

Waarom MODO?

Volledige vormvrijheid

MODO biedt u een unieke combinatie van 3D modelleer- en boetseergereedschappen. MODO’s SubD-Surface modelleertechnologie geeft u de mogelijkheid ongeëvenaarde vormen te creëren.

Direct Resultaat

MODO biedt u een gemakkelijke workflow en een volledig aanpasbare gebruikersinterface, wat uniek is voor welk 3D pakket dan ook. In MODO is het niet de vraag of u het kunt maken, maar hoe snel u het kunt maken.

Waar voor uw geld

MODO biedt hoogwaardige, geïntegreerde modelleer-, schilder-, boetseer-, render-, animatie- en effecttools in één pakket én voor een prijs die ongekend is in de markt.

Perfecte Partner voor 3D Printen

3D Printen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het ontwerp- en productieproces. Met MODO heeft u de mogelijkheid om STL-files te exporteren, waardoor u dus niet alleen alles kan ontwerpen wat u wilt, maar ook nog eens alles kunt 3D printen wat u wilt.