Clayoo

Clayoo is een zeer geavanceerd stuk modelleer gereedschap die het mogelijk maakt elke complexe vorm moeiteloos efficiënt en accuraat te creëren.

Het is als het modelleren met de hand. Dit is het uitgangspunt van Clayoo. Het maakt niet uit of u begint met een schets, curve of een 3D object. Het gaat om het gemak van het trekken, duwen en verplaatsen om zo uw idee te realiseren.

clayoo-tab1-01

Ideaal voor het ontwerpen van sieraden, mode, producten of kunstobjecten. Iedereen die behoefte heeft om complexe vrije vormen te kunnen maken.

Als precisie een noodzaak is dan biedt Clayoo verschillende real-time tools waarmee afstanden, afwijkingen, lossingshoek, dikte in realtime kunnen worden geanalyseerd.

clayoo-tab1-02

Clayoo is zeer geschikt voor het vervaardigen van prototypes, mallen en meer. Clayoo genereert waterdichte 3D modellen die probleemloos met 3D printen kunnen worden geproduceerd.

Clayoo is ook onmisbaar voor Reverse Engineering. Door de geavanceerde gereedschappen zoals als Retopology kunnen de oppelvlakken van gedigitaliseerde objecten heel eenvoudig worden omgezet naar Nurbs oppervlakken.