RhinoGold

Werk met RhinoGold en vergroot uw creativiteit in het ontwerpen van sieraden op de computer

De technologische ontwikkelingen in de sieradenbranche staan niet stil. Steeds meer goudsmeden en sieraadontwerpers gebruiken de nieuwste 2D/3D (print)technieken om hun ontwerpen te realiseren. Door gebruik te maken van dit nieuwe gereedschap kunt u als goudsmid, sieraadontwerper of juwelier nog beter inspelen op de individuele wensen van uw klanten.

RhinoGold is het juiste stuk gereedschap voor goudsmeden, sieraadontwerpers en juweliers. Door de eenvoudige interface en de snelle bewerkingsgereedschappen realiseert u in zeer korte tijd de ontwerpen die u wilt.

Klik hier voor een vergelijkingstabel van de beschikbare gereedschappen van RhinoGold 6.6 in vergelijk met andere software oplossingen, zoals Matrix 9.0 en 3Design 9.0

RhinoGold 6.6

Onlangs is RhinoGold 6.6 gelanceerd. Bekijk het onderstaande presentatiefilmpje en ontdek de krachtige gereedschappen van RhinoGold.

Het gereedschap van RhinoGold

1_RhinogoldImagineOntwerp

Teken uw ontwerp op papier of direct als 3D ontwerp.

2_RhinogoldCreate

Modelleer

Zet uw ontwerp eenvoudig en snel om in een 3D model.

3_RhinogoldManufacture

Visualiseer & creëer

Communiceer uw ontwerp met uw klant met fotorealistische beelden. En verstuur uw bestand voor productie naar een 3D printer of een servicebureau.

Discovering_RhinoGold_plantilla_01

Sieraad bouwers

RhinoGold heeft geweldige gereedschappen waarmee u eenvoudig ringen, edelstenen, verschillende zettingen, pavé, schakels of railzettingen ontwerpt. In slechts een paar klikken te ontwerpen en nadien eenvoudig te wijzigen.

Discovering_RhinoGold_plantilla_02

Steen zettingen

RhinoGold beschikt over het meest krachtige pavé gereedschap wat er op dit moment beschikbaar is. Maak eenvoudig pavé verdelingen welke met hetzelfde gemak eenvoudig zijn te wijzigen.

Discovering_RhinoGold_plantilla_03

Vormvrijheid

RhinoGold geeft ambachtelijke ontwerpvrijheid door gebruik te maken van de nieuwste technologie. Ontwerp volledig organische vormen door te ‘boetseren’ met het Clayoo gereedschap.

Discovering_RhinoGold_plantilla_04

Schets en ontwerp

RhinoGold geeft u de vrijheid om te werken zoals u gewend bent. Begin te werken vanaf uw schetsen. Scan uw tekening of schets in, neem de vormen over en begin met de bouw van het 3D model.

Discovering_RhinoGold_plantilla_05

Reliëfs, logo’s en medaillons

RhinoGold geeft u de mogelijkheid om complexe en geavanceerde reliëfs te realiseren met behulp van het krachtige RhinoEmboss gereedschap.

Discovering_RhinoGold_plantilla_06
Swarovski elementen

RhinoGold beschikt over de volledige catalogus van de Swarovski Elements. Meer dan 1000 verschillende elementen.

Discovering_RhinoGold_plantilla_07

Rendering en animatie

RhinoGold geeft u de mogelijkheid om prachtige fotorealistische afbeeldingen te maken. Rhinogold beschikt over real-time rendering en is volledig compatibel met de beste render engines die er op dit moment beschikbaar zijn.

Discovering_RhinoGold_plantilla_08

Analyse gereedschappen

RhinoGold geeft u de mogelijkheid om op elk moment van uw ontwerp een gewicht- en kostprijsanalyse te leveren door de real-time koppeling met de prijzen van edelmetaal.

Discovering_RhinoGold_plantilla_09

Gereed voor 3D printen

RhinoGold zorgt ervoor dat uw ontwerp gereed is om te 3D printen. Exporteer naar stl of obj, genereren van steundelen, indelen van de print indeling en gereedschap voor het repareren van stl bestanden.

Discovering_RhinoGold_plantilla_10

Rhino 5.0 inside

RhinoGold is ontwikkeld op Rhino. Het meest veelzijdige 3D modeleer gereedschap gebaseerd op NURBS technologie.

Discovering_RhinoGold_plantilla_11

Gereedschap voor de goudsmid

RhinoGold vereenvoudigt het vervaardigen van steenzettingen, azure en uitsneden, met de precisie die voor sieraden is vereist.

Discovering_RhinoGold_plantilla_12

En nog veel meer

Holle ring, touw, millgrain, parels, cabochons, edelstenen en -metalen bibliotheek, graveer gereed- schappen, 3D patronen, volledige 64 bits ondersteuning en nog veel meer.