Rhino

Werk met Rhino en maak unieke sieraden, mode-, product- en kunstontwerpen op de computer

Rhino 5.0 is marktleider op het gebied van 3D080617_k29_pf_ow 008 ontwerp en modelleer software. Zeer ingewikkelde vormen kunnen direct worden gemodelleerd of worden gedigitaliseerd door middel van 3D scannen. Door zijn krachtige op NURBS gebaseerde engine kunt u elke gewenste vorm in Rhino maken, (na)bewerken en analyseren. Er zijn geen beperkingen op complexiteit of grootte. Met zijn ongeëvenaarde 3d modelleer kracht van Rhino kunt u zich concentreren op het ontwerpen en niet op omslachtige modelleer routines. Door de versatiliteit van Rhino en door de mogelijkheid van het toevoegen van branche specifieke functionaliteit door middel van plugins is Rhino het meest veelzijdige stuk gereedschap op de markt en wordt Rhino gebruikt binnen veel verschillende ontwerpdisciplines. Het aantal goudsmeden, sieraad-, productontwerpers en kunstenaar dat Rhino gebruikt voor het ontwerpen, presenteren en produceren van hun creaties groeit – met de name door de komst van 3D printen – enorm.

Sieraden

Rhino wordt door ontwerpers in de (inter)nationale sieradenbranche veel gebruikt om nieuwe producten en collecties te ontwikkelen, 3D modellen te vervaardigen en het productieproces te optimaliseren. Het 3D model kan worden gebruikt voor het frezen of 3D printen van een moedermodel in kunststof of een gietmodel in uitbrandbare was.

 

DIG-GalleryPrinceDIG_GalleryRingBullDIG_GalleryRingDiamond

RhinoGold

Door de populariteit van Rhino bij sieraadontwerpers heeft TDM Solutions hiervoor de specifieke plug-in RhinoGold ontwikkeld. RhinoGold heeft alle gereedschappen ingebouwd die specifiek voor het ontwerpen en modelleren van sieraden nodig zijn. RhinoGold heeft een groot aantal ingebouwde ‘Jewelry Builders’, specifieke wizards voor het creëren van ringen, steenzettingen, schakels, pavé, edelstenen en veel meer. Ook kan men heel eenvoudig het gewicht van het sieraad in verschillende (edel)metalen berekenen en kan men snel – door een koppeling met de actuele prijzen van edelmetalen – een kostprijs berekenen.

Training

Dutch Innovision Group is officieel reseller en trainingcenter van Rhino. Leer in vier dagen sieraden op de computer te ontwerpen met Rhino door onze Rhino Jewelry Training te volgen in ons trainingscenter in Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven. Bekijk onze Rhino Jewelry Training of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.