Arion for Rhino Training

Volg onze Arion for Rhino Training en maak heel eenvoudig professionele en fotorealistische beelden van uw ontwerpen

Leer in één dagen te werken met de meest geavanceerde render engine voor Rhino door onze RhinoGold Tooling Training te volgen in ons trainingscenter in Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven.

Omschrijving

Tijdens deze Arion for Rhino Training leert u in één trainingsdag vertrouwt te raken met Arion for Rhino, de meest geavanceerde render plugin voor Rhino. Na deze training bent u bekend met de belangrijkste renderfuncties van Arion for Rhino en kunt u deze toepassen op uw eigen ontwerpen.

Lesmateriaal

Nederlandstalig trainingsmateriaal

Niveau

Beginner/gevorderd

Voorkennis

Voor de Arion for Rhino Training is de Rhino Jewelry & Product Training vereist of voldoende ervaring met Rhino.

Trainingsduur

1 dag

Trainingsdata

Maandelijks, data op aanvraag.

Trainingstijden

09:00 uur – 17:00 uur

Trainingslocatie

Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven of op locatie.

Garantie

Wij bieden u de garantie dat indien u na het volgen van onze Arion for Rhino Training u zich nog niet voldoende vertrouwd voelt met Rhino, u kosteloos mag deelnemen aan één van onze eerstvolgende Arion for Rhino Trainingen. Beschikbaarheid is afhankelijk van het aantal deelnemers en in overleg.

Support

Een jaar gratis telefonische support op de onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld. Desgewenst kunnen wij op afstand (Remote Desktop Control) meekijken om eventuele vragen te beantwoorden.

Extra

Indien de deelnemer niet beschikt over een eigen notebook dan is voor iedere deelnemer een werkstation beschikbaar. Lunch is inbegrepen.

Trainer(s)

De Arion for Rhino Training wordt gegeven door onze trainer John IJsselstein. Een zeer ervaren sieraad- en productontwerper en trainer met 20 jaar praktijk ervaring met 3D modelleren, visualiseren en animeren. Hij heeft ruime ervaring met onder andere Rhino, RhinoGold, T-Splines, Clayoo, Grasshopper, Kangaroo, ZBrush, Arion3ds Max en meer. Ook heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring met 3D print technologieën en was hij een van de eerste in Nederland die 3D printing professioneel toepaste voor sieraden, designproducten en kunstobjecten.