Modo Jewelry, Product & 3D Print Training

Volg onze Modo Jewelry, Product & 3D Print Training en leer werken met de meest geavanceerd SubD modeler

Leer in vier dagen te werken met het meest geavanceerde modelleer- en boetseer gereedschap voor sieraad-, mode-, product ontwerpers en kunstenaars door onze Modo Jewelry, Product & 3D Print Training te volgen in één van ozne trainingscentra.

Omschrijving

Tijdens deze Modo Jewelry Product Training leert u in vier trainingsdagen vertrouwt te raken met Modo, het meest geavanceerde modelleer- en boetseer gereedschap voor goudsmeden, sieraad, productontwerpers en kunstenaars. Na deze training bent u bekend met de basisfuncties van Modo en kunt u deze toepassen op uw eigen ontwerpen.

Lesmateriaal

Nederlandstalig trainingsmateriaal

Niveau

Beginner

Voorkennis

Voor de Modo Jewelry & Product Training is geen voorkennis van 3D computermodelleren vereist. Wel wordt verwacht dat de deelnemer vertrouwd is met het Windows of Apple besturingssysteem. Desgewenst kunt u voorafgaand onze Windows Training volgen.

Trainingsduur

4 dagen

Trainingsdata

Maandelijks, data op aanvraag.

Trainingstijden

09:00 uur – 17:00 uur

Trainingslocatie

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen of op uw locatie.

Certificaat

Wij zijn een officieel Modo Training Centre. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat na voltooiing van onze Modo Jewelry & Product Training.

Garantie

Wij bieden u de garantie dat indien u na het volgen van onze Modo Jewelry & Product Training u zich nog niet voldoende vertrouwd voelt met Modo, u kosteloos mag deelnemen aan één van onze eerstvolgende Modo Jewelry & Product Training. Beschikbaarheid is afhankelijk van het aantal deelnemers en in overleg.

Support

Een jaar gratis telefonische support op de onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld. Desgewenst kunnen wij op afstand (Remote Desktop Control) meekijken om eventuele vragen te beantwoorden.

Extra

Indien de deelnemer niet beschikt over een eigen notebook dan is voor iedere deelnemer een werkstation beschikbaar. Lunch is inbegrepen.

Trainer(s)

De Modo Jewelry & Product Training wordt gegeven door onze trainer John IJsselstein. Een zeer ervaren sieraad- en productontwerper en trainer met 20 jaar praktijk ervaring met 3D modelleren, visualiseren en animeren. Hij heeft ruime ervaring met onder andere Rhino, RhinoGold, T-Splines, Clayoo, Grasshopper, Kangaroo, ZBrushArion3ds Max, Modo en meer. Ook heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring met 3D print technologieën en was hij een van de eerste in Nederland die 3D printing professioneel toepaste voor sieraden, designproducten en kunstobjecten.