Rhino Jewelry, Product & 3D Print Training (Advanced)

Volg onze Rhino Jewelry, Product & 3D Print Training (Advanced) en word nog creatiever met Rhino

Leer in twee dagen te werken met zeer geavanceerde ontwerp gereedschappen voor Rhino door onze Rhino Jewelry, Product & 3D Print Training (Advanced) te volgen in één van onze trainingscentra.

Omschrijving

Tijdens deze Rhino Jewelry & Product Training (Advanced) leert u in twee trainingsdagen unieke ontwerpen te creëren met specifieke ontwerp- en modelleertools zoals T-Splines, Clayoo, Grasshopper en Kangaroo. Na deze training bent u bekend met de basismogelijkheden van deze specifieke plugins en kunt u deze met vertrouwen gaan gebruiken om uw eigen unieke ontwerpen te creëren.

Trainingsmateriaal

Nederlandstalig trainingsmateriaal

Niveau

Gevorderd

Voorkennis

Voor deze training is de Rhino Jewelry & Product Training (Basic) vereist of voldoende ervaring met Rhino.

Trainingsduur

3 dagen

Trainingsdata

Maandelijks, data op aanvraag.

Trainingstijden

09:00 uur – 17:00 uur

Trainingslocatie

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen of op uw locatie.

Certificaat

Wij zijn een officieel Rhino Training Centre. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat na voltooiing van onze Rhino Jewelry & Product Training (Advanced).

Garantie

Wij bieden u de garantie dat indien u na het volgen van onze Rhino Jewelry & Product Training (Advanced) u zich nog niet voldoende vertrouwd voelt met de Advanced Tools, u kosteloos mag deelnemen aan één van onze eerstvolgende Rhino Jewelry & Product Training (Advanced). Beschikbaarheid is afhankelijk van het aantal deelnemers en in overleg.

Support

Een jaar gratis telefonische support op de onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld. Desgewenst kunnen wij op afstand (Remote Desktop Control) meekijken om eventuele vragen te beantwoorden.

Extra

Indien de deelnemer niet beschikt over een eigen notebook dan is voor iedere deelnemer een werkstation beschikbaar. Lunch is inbegrepen.

Trainer(s)

De Rhino Jewelry & Product Training (Advanced) wordt gegeven door onze trainer John IJsselstein. Een zeer ervaren sieraad- en productontwerper en trainer met 20 jaar praktijk ervaring met 3D modelleren, visualiseren en animeren. Hij heeft ruime ervaring met onder andere Rhino, RhinoGold, T-Splines, Clayoo, Grasshopper, Kangaroo, ZBrush, Arion, 3ds Max, Modo en meer. Ook heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring met 3D print technologieën en was hij een van de eerste in Nederland die 3D printing professioneel toepaste voor sieraden, designproducten en kunstobjecten. Vermenigvuldig hun rijkdom om de grootte van de 3D website.