Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training

Volg onze Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training en leer unieke sieraden en producten te ontwerpen op de computer door effectief en creatief te werken met Rhino

Leer in vier dagen unieke sieraden en producten op de computer te ontwerpen met Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training te volgen in één van onze trainingscentra.

Omschrijving

Tijdens deze Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training leert u in vier trainingsdagen vertrouwt te raken met Rhino, het meest geavanceerde 3D pakket voor goudsmeden, sieraad-, mode-, product ontwerpers, kunstenaars en mensen die met 3D Printing aan de slag willen. Na deze training heeft u een goede basis en voldoende kennis van welke tools u kunt gebruiken om uw eigen unieke ontwerp effectief te modelleren en te realiseren.

Trainingsmateriaal

Nederlandstalig trainingsmateriaal.

Niveau

Beginner

Voorkennis

Voor de Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training is géén voorkennis van 3D computermodelleren vereist. Wel wordt verwacht dat u vertrouwd bent met het Windows besturingssysteem. Desgewenst kunt u voorafgaand onze Windows Training volgen.

Trainingsduur

4 dagen

Trainingsdata

Maandelijks, data op aanvraag.

Trainingstijden

09:00 uur – 17:00 uur

Trainingslocatie

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Friesland, Antwerpen of op uw locatie.

Certificaat

Wij zijn een officieel Rhino Training Centre. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat na voltooiing van onze Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training.

Garantie

Wij bieden u de garantie dat indien u na het volgen van onze Rhino Jewelry, Product & 3D Print Training u zich nog niet voldoende vertrouwd voelt met Rhino, u kosteloos mag deelnemen aan één van onze eerstvolgende Rhino Jewelry, Product & 3D Print Trainingen. Beschikbaarheid is afhankelijk van het aantal deelnemers en in overleg.

Support

Een jaar gratis telefonische support op de onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld. Desgewenst kunnen wij op afstand (Remote Desktop Control) meekijken om eventuele vragen te beantwoorden.

Extra

Indien de deelnemer niet beschikt over een eigen notebook dan is voor iedere deelnemer een werkstation beschikbaar.

Vervolg training(en)

Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training (Advanced), RhinoGold Tooling Training, ZBrush for Jewelry, Product & 3D Print Training.

Trainer(s)

De Rhino for Jewelry, Product & 3D Print Training wordt gegeven door onze trainer John IJsselstein. Een zeer ervaren sieraad- en productontwerper en trainer met 20 jaar praktijk ervaring met 3D modelleren, visualiseren en animeren. Hij heeft ruime ervaring met onder andere Rhino, RhinoGold, T-Splines, Clayoo, Grasshopper, Kangaroo, ZBrush, KeyShot, Arion, 3ds Max, Modo en meer. Ook heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring met 3D print technologieën en was hij een van de eerste in Nederland die 3D printing professioneel toepaste voor sieraden, designproducten en kunstobjecten.