RhinoGold Tooling Training

Volg onze RhinoGold Tooling Training en vergroot uw creativiteit in het ontwerpen van sieraden

Leer in drie dagen te werken met het meest geavanceerde gereedschap om sieraden te ontwerpen voor Rhino door onze RhinoGold Tooling Training te volgen in ons trainingscenter in Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven.

Omschrijving

Tijdens deze RhinoGold Tooling Training leert u in drie trainingsdagen vertrouwt te raken met RhinoGold, het meest geavanceerde gereedschap voor goudsmeden en sieraadontwerpers. Na deze training bent u bekend met alle functies van RhinoGold en kunt u deze toepassen op uw eigen ontwerpen.

Lesmateriaal

Nederlandstalig trainingsmateriaal

Niveau

Gevorderd

Voorkennis

Voor de RhinoGold Tooling Training is de Rhino Jewelry & Product Training vereist of voldoende ervaring met Rhino.

Trainingsduur

3 dagen

Trainingsdata

Maandelijks, data op aanvraag.

Trainingstijden

09:00 uur – 17:00 uur

Trainingslocatie

Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Antwerpen of op locatie.

Certificaat

Wij zijn een officieel RhinoGold Training Centre. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat na voltooiing van onze RhinoGold Tooling Training.

Garantie

Wij bieden u de garantie dat indien u na het volgen van onze RhinoGold Tooling Training u zich nog niet voldoende vertrouwd voelt met RhinoGold, u kosteloos mag deelnemen aan één van onze eerstvolgende RhinoGold Tooling Trainingen. Beschikbaarheid is afhankelijk van het aantal deelnemers en in overleg.

Support

Een jaar gratis telefonische support op de onderwerpen die tijdens de training  zijn behandeld. Desgewenst kunnen wij op afstand (Remote Desktop Control) meekijken om eventuele vragen te beantwoorden.

Extra

Indien de deelnemer niet beschikt over een eigen notebook dan is voor iedere deelnemer een werkstation beschikbaar. Lunch is inbegrepen.

Trainer(s)

De RhinoGold Tooling Training wordt gegeven door onze trainer John IJsselstein. Een zeer ervaren sieraad- en productontwerper en trainer met 20 jaar praktijk ervaring met 3D modelleren, visualiseren en animeren. Hij heeft ruime ervaring met onder andere Rhino, RhinoGold, T-Splines, Clayoo, Grasshopper, Kangaroo, ZBrush, Arion, 3ds Max en meer. Ook heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring met 3D print technologieën en was hij een van de eerste in Nederland die 3D printing professioneel toepaste voor sieraden, designproducten en kunstobjecten.