ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Training

Volg onze ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Training en ervaar geen technische beperkingen meer in uw creativiteit

Leer in vier dagen werken met het meest geavanceerde boetseer gereedschap voor sieraad-, mode-, product ontwerpers en kunstenaars door onze ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Training te volgen in één van onze trainingscentra.

Omschrijving

Tijdens deze ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Training leert u in vier trainingsdagen vertrouwt te raken met ZBrush, het meest geavanceerde boetseer gereedschap voor goudsmeden, sieraad, productontwerpers en kunstenaars. Na deze training bent u bekend met de basisfuncties van ZBrush en kunt u deze toepassen op uw eigen ontwerpen.

Niveau

Beginner

Voorkennis

Voor de ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Training is geen voorkennis van 3D computermodelleren vereist. Enige ervaring met Rhino heeft een pré maar is niet noodzakelijk. Wel wordt verwacht dat de deelnemer vertrouwd is met het Windows of Apple besturingssysteem.

Trainingsduur

4 dagen

Trainingsdata

Maandelijks, data op aanvraag.

Trainingstijden

09:00 uur – 17:00 uur

Trainingslocatie

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Drachten, Antwerpen of op locatie.

Certificaat

Wij zijn een officieel ZBrush Training Centre. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat na voltooiing van onze ZBrush Jewelry & Product Training.

Garantie

Wij bieden u de garantie dat indien u na het volgen van onze ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Training u zich nog niet voldoende vertrouwd voelt met ZBrush, u kosteloos mag deelnemen aan één van onze eerstvolgende ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Trainingen. Beschikbaarheid is afhankelijk van het aantal deelnemers en in overleg.

Support

Een jaar gratis telefonische support op de onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld. Desgewenst kunnen wij op afstand (Remote Desktop Control) meekijken om eventuele vragen te beantwoorden.

Extra

Indien de deelnemer niet beschikt over een eigen notebook dan is voor iedere deelnemer een werkstation beschikbaar. Lunch is inbegrepen.

Trainer(s)

De ZBrush Jewelry, Product & 3D Print Training wordt gegeven door onze trainer Nacho Riesco. Een zeer ervaren sieraad- en productontwerper en trainer met ruim 10 jaar praktijk ervaring met het ontwerpen en 3D modelleren, visualiseren met ZBrush en KeyShot van sieraden & producten en zeer ruime ervaring heeft met het geven van trainingen.