Onze doelen

► Visie
Wij geloven in de synergie tussen vakmanschap en geavanceerde technologie. En onze visie is dat deze synergie de beste luxeproducten zal opleveren. We hebben ook de visie dat: ‘Luxe de nieuwe standaard dient te worden’. Want alleen zo kunnen we een duurzamere wereld creëren.

► Missie
We hebben de missie om iedereen toegang te geven tot nieuwe en geavanceerde technologie door onze visie, innovatie & kennis te delen en ‘Het Nieuwe Ambacht’ te initiëren en te creëren.

► Oplossingen
We hebben meer dan twintig jaar ervaring met 3D-ontwerp, 3D-modellering, 3D-printen en andere hoogwaardige creatie technieken. Wij zijn de juiste partner om te adviseren bij het gebruik van 3D-technologie om te innoveren en het ontwerp- en creatieproces in vakmanschap te optimaliseren. We bieden een breed scala aan hardware- en softwareoplossingen. Wij zijn wederverkoper van de beste hardware en de beste software oplossingen die er zijn. En omdat we trainingscentrum zijn van alle software die we aanbieden, zijn we ook de juiste partner om de beste trainingen te geven.

► Services
Wij bieden allerlei professionele diensten zoals 3D-ontwerp, 3D-modellering, 3D-scanning, 3D-beeldvorming, 3D-printen, 3D-frezen, lasersnijden, lasergraveren, gieten, gieten & afwerken.